[After] CND/GTT – Stage 2 – ERA Shopping Park – 29.04.2012


Si a trecut si cea de-a 2-a etapa din Campionatul National de Drift.. Nu o spun cu parere de rau, deoarece a meritat fiecare clipa petrecuta in soare (poate prea puternic), in preajma pasionatilor, prietenilor acestui fenomen auto – denumit generic – DRIFT. Masinile aliniate la antrenamente, calificari sau la startul competitiei au intregit atmosfera incendiara. Mirosul de gume arse/incinse si zgomotul asurzitor al motoarelor V8 turate la maxim a fost de neegalat 🙂

Am putut totodata sa ne revedem cu o parte din membrii BMW Club Iasi, atat in cadrul intalnirii initiale din parcarea Kaufland Pacurari, cat si inscrisi in cadrul evenimentului Expo Tuning (felicitari pentru participare si premiile obtinute Alex – e36- SFM, Andrei – e30 – CRM, Cosmin – e90- EXS, Cosmin -e36 -EVO, Petrica – e36 – XSS, Ovidiu/Loco – e36 – LCO).

Competitia propriu-zisa nu a fost lipsita de surprize, unul din favoritii acestei etape – Razvan Fratianu, iesind prematur din intrecere, elimanat fiind de Jumy. Am putut asista si la cateva acrosaje usoare, cat si la spin-uri sau derapaje mai putin controlate. Finala mare a insemnat o disputa cot la cot intre Traian si Calin, cel din urma reusind in cele din urma, dupa cateva runde suplimentare, sa isi adjudece marele premiu. Locul 3 a fost ocupat de Jumy, aflat pentru a 2-a sa participare la Iasi si confirmand valoarea de care a dat dovada si in tomna cand a ocupat locul 2 in finala mare.

Fiti pregatiti! Etapa urmatoare ne auzim la Suceava – 19 – 20 Mai! 😀

Poze:

Filme:

Un comentariu

  1. nice! 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu