Lansare BMW Seria 1 Trado Motors in premiera nationala [16.09.2011]


Am avut aseara sansa sa participam la lansarea in premiera nationala a noului model BMW Seria 1. Evenimentul a fost organizat de dealerul local Trado Motors, intr-o locatie selecta din apropierea lacului Ciric, SKIN Summer Lounge.
Am fost placut surprinsi de buna desfasurare a evenimentului de ospitalitatea gazdelor, cat si de modelele prezentate la aceasta lansare nationala: versiunea 116d – Urban Line si versiunea 116i – Sport Line, aceasta din urma cucerindu-ne pe deplin. Pentru versiunea 116i, cu motor de 1,6 litri şi 136 CP s-a utilizat tehnologia BMW TwinPower Turbo. Consumul de combustibil a fost redus cu până la 10 procente. Aceasta varianta va fi comercializata la preţuri care încep de la 20.700 euro (fără TVA).
Putem concluziona ca noul model Seria 1 oferă motoare şi tehnologie a suspensiei de ultimă oră, îmbunătăţiri suplimentare ale eficienţei, spaţiu mărit semnificativ şi o gamă inovatoare de dotări şi echipamente.

Poze de la lansare:

2 comentarii

  1. Like

  2. […] BMW/E36), intalniri de agrement si divertisment , participari la sedinte tehnice si participari la lansarile noilor modele BMW organizate de reprezentanta locala Trado Motors  – cu care am tinut indeaproape […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu