[After] EXCESS Racing – Stage 1 – 18.11.2012/Dancu


A trecut si evenimentul EXCESS Racing. Revenim asa cum v-am obisnuit cu un feedback despre cele intamplate acolo. Asa cum era de asteptat pentru aceasta perioada a anului, vremea a fost una capricioasa, in sensul ca cei ajungi in Dancu pentru eveniment au avut de suportat temperaturile scazute. Insa asa cum este frumos gazdele au pus la dispozitie si o solutie pentru domolirea frigului.. mergand de la traditionalul vin fiert si ajungand pana la gratar.

A fost o atmosfera prieteneasca, intrucat majoritatea celor veniti se cunosteau de la intalnirile BMW anterioare, de la etapele de drift organizate la Iasi (si nu numai)… oricum toti am fost ca intr-o familie mare iesita pentru distractie si dornica sa stranga legaturile. Proba de offroad organizata in debutul stagiunii a fost foarte captivanta atat din punct de vedere tactic, cat si din punct de vedere al spectacolului sau masinilor aliniate la linia de start. Nu au lipsit momentele tensionate care au starnit entuziasmul publicului si incurajarile fanilor.

In continuare cei prezenti au putut sa se inscrie/asiste la proba de indemanare pe un traseu destul de tehnic, menit sa testeze la maxim abilitatile soferilor inscrisi in concurs. Au fost concurenti care au venit sa faca spectacol, altii insa au venit din curiozitatea de a afla cat de bine se descurca pe un astfel de traseu. Momentele de pauza au fost incendiare, intrucat am putut admira demonstratii de drift ale invitatilor speciali din CND.

Dupa incheierea concursului de indemanare.. exact inainte de lasarea intunericului, cei care au rezistat frigului au putut sa asiste la un regal de drift (tandem, traseu parcurs in drift, demonstratii de burnout si nu numai).

Inainte de a trage cortina peste acest eveniment au fost oferite si premiile pentru cele 2 probe de offroad si indemanare, cat si oferite diplome celor care au participat. Merita felicitat colectivul de organizare, partenerii si toti cei care au putut contribui activ pentru a realiza acest eveniment si a asigura buna desfasurare a acestuia. Speram sa ne revedem peste cateva luni, la o noua runda (Stage 2) din seria EXCESS Racing!

Va las in compania pozelor si filmelor 🙂

Poze:

Playlist video:

Restul filmelor >aici< !!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu